Schrijf je in voor de Hondadag en het buffet!

Hij komt er weer aan op 11 juni 2023, schrijf je nu in voor de inmiddels legendarische Hondadag.

Schrijf je hier in voor de Hondadag en hier voor het buffet. 

2023-05-14_12-02-50.jpg

Hondadag 2023 en het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Dit jaar hebben we een goed doel gekoppeld aan de Hondadag: Een kindvriendelijke binnentuin voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ)

In het WKZ bestaat een grote wens om de binnentuin aan te pakken. De huidige tuin is voor een groot deel betegeld, voorzien van gras en niet rolstoelvriendelijk. De tuin nodigt de kinderen niet uit om te spelen, sporten en bewegen. Wij willen hier heel graag een kindvriendelijke én rolstoelvriendelijke binnentuin van maken, waarin alle kinderen uitgedaagd worden om te bewegen. 

Men wil de tuin voorzien van een ‘Parcours on Wheels’, een rolstoelvriendelijke baan met uitdagende hindernissen. Met stepjes, fietsjes en skelters kunnen ook kinderen die niet in een rolstoel zitten over de baan racen. De tuin zal ook voorzien worden van een rolstoelvriendelijke trampoline. En men wil daarnaast een nieuwe, grote speelplek creëren in de vorm van een speelbult. De speelbult bestaat uit een speelhuisje met klimpalen, balanceerpalen en stappalen. Het huisje heeft een klimnet, touw en een glijbaan. Onder de speelbult is een tunnel die ook toegankelijk is voor rolstoelers. Rondom de speelbult is er een wens voor bankjes om de spelende kinderen in de gaten te kunnen houden. Daarnaast wil men de tuin graag groener maken met extra bomen en plantenvakken. Dit maakt de tuin rustiger in beleving. Het geeft een ontspannen gevoel en kan de aandacht van de hectiek rond het ziekenhuis afhalen. 

De vrienden van het Wilhelmina Kinderziekenhuis zullen zelf ook aanwezig zijn om het beroemde Utrechts konijn Nijntje, ten gunste van het goede doel, te verkopen. 

Doneer !image002.jpg
Tikkie voor het WKZ

Honda 4-Takt Bromfietsen Vereniging Nederland 35 jaar!

We zijn opgericht in 1987 en bestaan dus al meer dan 35 jaar!

Join the club en neem deel aan de geweldige jaarlijkse Hondadag.
Rijdt mee met de maandelijkse Domstadrit of één van de lokaal georganiseerde ritten en krijg updates via de HVN nieuwsbrief

We hebben een forum voor al je technische vragen, waar je ook je onderdelen kan kopen of verkopen.

You meet the Nicest people on a Honda!!! 

Evenementen

4
jun
De Domstad Rit
  • Evenement HVN
  • Het ledig Erf, Utrecht
11
jun
Hondadag 2023
  • Evenement HVN
  • Beton-T Europalaan 2B 3526 KS Utrecht
11
jun
Buffet Hondadag 2023
  • Evenement HVN
18
jun
De Gelderse Lange Zit Rit
  • Rit Honda 4 Takt Gelderland
  • Van der Valk hotel, Westroijen 10
2
jul
BromfieTTs 2023
  • Evenement HVN
  • TT Circuit Assen

Onze sponsoren