Veel gestelde vragen

Hoe werkt het betalen van de contributie?

Veel van onze leden hebben ons een machtiging gegeven zodat wij jaarlijks de contributie kunnen incasseren. Heb je ons geen machtiging gegeven dan ontvang je van ons jaarlijks een mail met daarin een betaallink hiermee kan je je contributie betalen via ideal.

Ik heb geen iDeal, hoe kan ik betalen?

Dan is het ook nog mogelijk om op een andere manier te betalen. Neem even contact op met de ledenadministratie, dan ontvang je de details.

Ik wil lid worden maar bij het invullen van het formulier krijg ik de melding " Dit emailadres is al geregistreerd"

Waarschijnlijk ben je in het verleden al lid geweest van de HVN. Meld je aan met een ander emailadres of neem even contact op met de ledenadministratie, zodat we je oude account kunnen heractiveren.

Ik wil inloggen maar krijg de melding dat mijn account gearchiveerd is.

Je account is niet meer actief omdat je contribrutie niet voldaan is of omdat je al eerder lid bent geweest. Zodra je contributie betaald is, zal je account weer actief worden. Dit kan een tijdje duren.

Ik woon in het buitenland, hoe kan ik betalen?

Dan is het ook nog mogelijk om op een andere manier te betalen. Heb je een nederlandse rekening, dan kan dit gewoon via Ideal. Heb je geen Nederlandse rekening neem even contact op met de ledenadministratie, dan ontvang je de details.

Wanneer wordt de contributie afgeschreven?

Normaal gesproken in januari/ februari. Betaal je met automatische incasso dan ontvang je van ons een aankondiging van wanneer we het bedrag af gaan schrijven. Betaal je handmatig dan ontvang je van ons een mail met het verzoek om de contributie te voldoen.

Hoeveel bedraagt de  contributie?

De contributie bedraagt € 27,50,-. Betaal je met automatische incasso dan kost het slechts € 25,00.  Het familielidmaatschap bedraagt € 15,00. mits de familieleden op hetzelfde adres wonen.

Waarom heb ik geen contributiemail ontvangen?

De contributiemail wordt normaal in januari verstuurd. Heb je deze niet gehad dan kunnen er twee dingen gebeurd zijn. Of de e-mail zit ergens verstopt in je mailbox. Misschien bij de ongewenste (spam) berichten of bij gmail wil die wel eens op een ander tabblad terecht komen. Of we hebben we geen (geldig) e-mailadres van jou. Neem dan even contact op met de ledenadministratie.

Wanneer krijg ik de ledenpas?

Per 2023 is de ledenpas afgeschaft. Hij is niet meer van deze tijd en ook niet duurzaam. 

Wat is mijn Lidcode/ Lid ID?

Ben je jouw lidcode of lid ID kwijt? Het makkelijkst is het om dan even in te loggen. Ben je ingelogd dan vind je in het menu onder het tablad "Lidmaatschap" Hier staat bovenaan het formulier jouw lid ID.

Kan ik de status van mijn lidmaatschap inzien?

Het makkelijkst is het om dan even in te loggen. Ben je ingelogd dan vind je in het menu onder het tablad "Lidmaatschap" Hier staat onderaan het formulier je status.

Ik kan niet meer inloggen op de HVN site(hondavereniging.nl):

Inloggen kan via de button "INLOGGEN" rechtsboven op de site.

Hiervoor heb je je e-mailadres nodig en je wachtwoord. Ben je jouw wachtwoord kwijt, dan kan je een nieuw wachtwoord instellen op deze pagina: https://www.hondavereniging.nl/password/forgot

Krijg je de melding dat jouw account nog niet actief is. Dan moet je je account nog activeren. De link hiervoor heb je van ons gekregen toen je lid werd, maar als je die niet meer hebt, kun je die opvragen bij de ledenadministratie. Je krijgt dan van ons een nieuwe mail met daarin een activatielink. Doorloop de stappen en maak een wachtwoord aan.

Ik kan niet meer inloggen op het Forum (4takt.net):

Inloggen kan op de inlogpagina: http://4takt.net/ucp.php?mode=login

Hiervoor heb je wel een account nodig. Let op, dit is niet het account van de HVN website. Een account voor het forum kun je aanmaken op de registratiepagina: http://4takt.net/ucp.php?mode=register

Ben je je wachtwoord kwijt. Dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen via deze pagina: http://4takt.net/ucp.php?mode=sendpassword

Hiervoor heb je wel je e-mailadres en gebruikersnaam nodig. Kun je deze niet meer vinden, neem dan contact op met de ledenadministratie.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Stuur een mail naar de ledenadministratie met je gegevens en geef aan dat je wilt opzeggen. Dan maakt de ledenadministratie het voor je in orde.Onze sponsoren