The Distinguished Gentleman Ride

Over dit evenement

Categorie
Internationaal
Datum en tijd
21 mei 2023 09:00 - 17:00

The Distinguished Gentleman Ride

Amsterdam and Utrecht is officially taking part in the world's largest and most stylish charitable motorcycle event on Sunday, May 21st, 2023.

Join hundreds of thousands of dapper gentlefolk riding stunning motorcycles on the same day around the world for men's health.

The goal for 2023 is to raise awareness and $6m USD for prostate cancer research and men’s mental health on behalf of charity partner, Movember.

All riders must be registered at The Distinguished Gentleman's Ride website to view local ride details, with details are to remain confidential.

Fundraise and be rewarded.

Keep updated and register at www.gentlemansride.com
 

Stuk uit de nieuwsbrief.

Even voorstellen voor degene die mij wellicht nog niet kennen. De naam is; Ivan van den Brink uit Naarden. Afgelopen jaren ben ik tezamen met Marchel Degenkamp actief geweest aan de zijlijn van het HVN bestuur. Met name omtrent van het uitzetten van de Hondadag routes en het organiseren van de motorbegeleiding. Na de verkoop van mijn Dax aan Christoph Koelemeijer ben ik mijn Japanse liefde voor Honda zeker niet kwijt geraakt. Maar na een paar maanden vreemd te zijn gegaan op een Italiaanse schone. Ben ik uiteindelijk toch gevallen voor een Engelse klassieker te weten mijn Triumph Scrambler. Deze overstap heeft wegen geopend naar nieuwe evenementen en daar wil ik het even met jullie over hebben. 

Naast mijn eerder genoemde werkzaamheden voor de HVN ben ik nu met hetzelfde bezig voor ACR (Amsterdam Classic Riders) Zij organiseren jaarlijks het fantastische evenement de DGR welke staat voor distinguished gentleman's ride. Voor degene die nog niet bekend zijn met dit evenement even in het kort waar het overgaat. De eerste DGR stamt al weer af uit 2012 en is inmiddels een wereldwijd evenement geworden. Ieder jaar ergens halverwege Mei verzamelen  zich overal ter wereld honderdduizenden mannen en vrouwen volledig in stijl gekleed om een internationale toer rit te rijden waarbij alles draait om bravoure, nostalgie, coole classic motoren en bromfietsen om aandacht te vragen en fondsen te werven voor goede doelen als prostaatkanker en geestelijke gezondheidszorg voor mannen. Afgelopen jaar heb ik voor het eerst meegereden bij de Amsterdam editie en het was een fantastisch evenement met prachtige motor/bromfietsen, food-trucks, live muziek, mooie mensen en een leuke route rond en door Amsterdam. Maar wat mij meteen opviel was het gebrek aan jullie prachtige klassieke Honda`s. Goed en wel heb ik die prachtige zondag in Mei maar een Daxje gezien. En dat heeft mij doen besluiten om in overleg met de Amsterdam Classic Riders dit evenement ook bij de HVN leden onder de aandacht te brengen. Want een paar extra Hondaatjes zou niet misstaan bij de volgende editie. 

 

Hoop jullie daar geheel in stijl te mogen ontmoeten,

 

Onze sponsoren