Lid Worden

Lid worden van de HVN is zo gebeurd. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier op de volgende pagina invullen.

Lid worden van de HVN kost (per kalenderjaar, dus van januari t/m december):

• 20 euro voor een lidmaatschap met automatische incasso
  • 22,50 euro voor een lidmaatschap zonder automatische incasso
  • 25 euro bij inschrijven op de Hondadag

Hiervoor krijg je een badge en een lidmaatschapspasje. Met je pasje heb je ook toegang tot alle HVN-evenementen en de ALV. De HVN stuurt iedere maand een nieuwsbrief naar alle leden met ritinformatie, nieuws, aanbiedingen van Honda dealers, enz. Ieder jaar ontvangen de leden een bijzondere uitgave. In 2018 komt er weer een bijzondere HVN kalender met afbeeldingen uit Hondafolders.

Word nu lid voor 2018
Ben je eerder al lid geweest?
Opnieuw inschrijven is dan niet nodig. Voldoe de contributie via deze link en je bent weer lid.

Nieuw! Gezinslidmaatschap!

Gezinslidmaatschap betekent:

• 1 gezinslid betaalt de volledige contributie, momenteel 20 euro;
  • ieder volgend gezinslid betaalt de halve contributie, momenteel 10 euro;
  • ieder gezinslid ontvangt digitale nieuwsbrieven, heeft volledig toegang tot evenementen en de ALV;
  • de gezinsleden wonen op hetzelfde adres;
  • van elk van de verschillende extra publicaties, zoals de kalender of een jubileumboek, ontvangt het gezin één exemplaar.

Het gezinslidmaatschap kan worden aangevraagd bij de ledenadministratie.