Nieuwe kalender!

Geplaatst op 8-11-2017

Link | Reacties (0)

Hij is nog niet klaar, en we moeten nog langs bij onze sponsors en adverteerders, maar dit geeft een eerste impressie van de 2018 kalender van de Honda Vereniging! :-) Uiteraard is hij ook dit jaar alleen beschikbaar voor onze eigen leden, en zullen een aantal van onze adverteerders en sponsors ze uitdelen aan hun klanten die hem niet van ons hebben gekregen.

We zijn Edwin Grissen dankbaar voor de schilderijen die hij heeft gemaakt en de super positieve samenwerking op dit gebied!

Wil je zeker weten dat je als lid de kalender in de bus krijgt? Controleer dan even via de website van de Honda Vereniging of we de juiste adresgegevens hebben. Versturen we hem toch naar het verkeerde adres, dan heb je geen garantie dat we er genoeg hebben om hem opnieuw te versturen naar het goede adres!

Kalender 2018

Geen reacties!

Plaats Reactie
Je bent niet ingelogd, klik hier om in te loggen.