Nieuws


Nieuwste eerst | Oudste eerst
Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Volgende

De nieuwe website is online!

Door Admin op 17-12-'07

Eindelijk is het dan zover!!!

HondaVereniging.nl is eindelijk vernieuwd! Het heeft dan ook even geduurd maar het resultaat mag er van ons wezen. Wij hopen dat jullie dat ook vinden.

Kijk eens rond laat weet eens weten wat je er van vindt. Je account kun je activeren met behulp van je nieuwe lidcode en de activatiecode die je bij het nieuwe magazine vindt. De link "Account activeren" vind je hier links in het menu.


Magazine 68

Door Spherius op 18-12-'07

De wintereditie van het 4stroke magazine is iets later dan verwacht op jullie mat gevallen door enige miscommunicatie. Bovendien is er een fout bij de drukkerij opgetreden, waardoor de oude versie is gedrukt ipv de vernieuwde versie (zonder opmaak- en spelfouten).

Het gaat als volgt te werk: wanneer wij het magazine af hebben, sturen we het bestand naar de drukkerij. Deze bedrukt een zogenaamde drukproef, een proefdummie hoe het magazine er uit komt te zien en als basis dient voor het definitieve magazine. Wij waren in de veronderstelling dat in deze drukproef de vernieuwde versie gebruikt was, maar doordat deze weer snel op de bus moest omdat we al achter lagen op schema, is hier niet goed naar gekeken. Onze excuses hiervoor.

Inmiddels zijn we druk bezig met het verzamelen van stukjes voor magazine 69, maar er stroomt nog maar weinig binnen. Heb je nog iets leuks te melden of een leuke krantenknipsel gevonden, stuur deze dan naar de redactie.

Groeten,
Patrick Scherer


HVN Vrijwilligers

Door Spherius op 22-12-'07

Sinds 1991 kent de HVN “de Ambassadeur”, een HVN-lid dat promotiemateriaal verspreidt, op evenementen helpt, contactpersoon is en/of een neventaak van het bestuur overneemt. Iedereen kent de ambassadeurs van de Hondadagen, Preparties, beurzen en hun ritjes. Op dit moment zitten we krap met onze Amba’s en dus ook krap met onze hulptroepen.

Je opgeven als Amba is eng. Om daarom de drempel zo laag mogelijk te houden, kunnen degenen die de HVN af en toe willen helpen zonder Amba te zijn (en dus zonder al te veel verplichtingen) zich vanaf nu aanmelden als HVN-vrijwilliger. Altijd al met je vaste 4taktclubje willen helpen? Dan kan je je nu ook samen met je vrienden opgeven als HVN-vrijwilliger(s).

Als vrijwilliger krijg je van het bestuur of van de huidige Amba’s een aantal opdrachten die je kan uitvoeren, bijvoorbeeld meehelpen op beurzen, de Hondadag en andere HVN-evenementen. Loopt dat allemaal lekker, dan bestaat ook de mogelijkheid om door te stromen naar het ambassadeursschap. Het kan zelfs zo zijn dat als je als Amba of vrijwilliger zo opvalt door wat je hebt gedaan, dat je in het bestuur wordt gevraagd. Maar het is natuurlijk niet verplicht om deze promotiestappen te doorlopen

Wat verwachten we van een HVN-Vrijwilliger?
- Altijd reageren op vragen van ons (je mag ook nee zeggen, als je maar wat van je laat horen)
- Je bent niets verplicht TOTDAT je iets afspreekt (je wordt per keer gevraagd)
- Helpen op Hondadagen (bier tappen, consumptiebonnen verkopen, mensen binnenlaten bij de sluis), feesten (algeme hulp) en beurzen (dagje bij de stand staan om leden te werven en vragen te beantwoorden) Meld je voor dit laatste aan bij Adriaan Elsenaar, zie de lijst met amba’s voorin dit magazine.
- HVN promoten op ritjes (flyers en magazines uitdelen)
- Af en toe een stukje schrijven voor in het magazine (als je dit leuk vindt)

Door de HVN-vrijwilligerslijst en de Ambassadeurs worden er meer HVN-leden betrokken bij de HVN zelf en dat is een goede ontwikkeling. Als je na een tijdje vindt dat je geen tijd meer hebt en je wilt stoppen, is dat geen probleem. Dan meldt je je gewoon weer af. Lijkt het bovenstaande je wel wat? Meld je dan nu aan bij een van de bestuursleden door een mailtje of een briefje te sturen.

Groetjes,
Het bestuur


Let op bij Activeren!

Door Rene op 26-12-'07

In de activatiecode lijken de hoofdletter 'i' en de kleine letter 'L' heel erg op elkaar. Krijg je de boodschap dat de lidcode in combinatie met je activatiecode niet klopt, controleer dan of je deze twee letters niet door elkaar hebt gehaald.

Let er ook op dat de activatiecode hoofdlettergevoelig is.

Succes!


Nieuwjaars rit / borrel

Door Rene op 30-12-'07

Het is bijna zover. Het ideale moment om het nieuwe viertakt jaar in te luiden staat weer op de stoep. De Nieuwjaarsrit 2008!

Datum: Zondag 6 januari 2008
Plaats: Utrecht

Rit: Nieuwjaarsrit 2008
Locatie: Kerkplein bij de Domtoren
Verzamelen: 12:00
Vertrek: 13:00

Evenement: Nieuwjaarsborrel
Locatie: Cafe Het Weeshuis bij de Domtoren
Tijd: Na afloop van de rit
Opmerkingen: Gratis borrel voor alle HVN-Leden!

De NieuwjaarsMeeting bestaat ieder jaar weer uit een ritje gevolgd door een borrel. De meeting wordt traditioneel het eerste weekend van het nieuwe jaar gehouden en het eerste drankje krijg je gratis van de HVN. Het mag dan wel koud zijn maar toch komen er ieder jaar toch vele strokers op deze meeting af! Gewoon dikke kleren aan en gewoon komen dus!


Lidmaatschap verlengen

Door op 5-1-'08

Ik krijg de laatste tijd veel vragen over het verlengen van het lidmaatschap.
Nu is het zo dat als je in 2007 lid was je binnenkort een brief thuis gestuurd krijgt met de juiste informatie om je lidmaatschap te verlengen.

Een goed 2008 gewenst.
Groeten,

Marloes van 't Klooster


Update Rittenagenda

Door Admin op 8-2-'08

De agenda is geupdate met de volgende ritten:

April

Kom maar als je kan (picknicken) rit 7
Datum: Zondag 27 april
Plaats: Arnhem
Locatie: Kerkplein bij de Eusebiuskerk in het centrum
Verzamelen: 12:00
Vertrek: 13:00
Organisatie: Patrick “Spherius” Scherer
Info: vaagenwazig @ hotmail.com / 06-40470454
Opmerkingen: Tijdje niks meer van ivo gehoord en hij reageert ook niet op mail, ik hoop dat hij het hier mee eens is . Onderweg doen we een leuke picknickplek aan, dus neem weer allemaal je mandje met lekkers mee!

Juni

Jubileumrit Honda 60 jaar 1948-2008, stoterstangen/automaten
Datum: Zondag 8 juni 2008
Plaats: Singel Odijk(Gemeente Bunnik,provincie Utrecht)
Locatie: Dienstencentrum
Vertrek: 10:30
Organisatie: Hermie
Opmerkingen: status machine: van mooi tot mooi pauper
Degenen die al hebben meegereden weten wat mijn ritten inhouden.
geen racepartijen,op eigen risico en kosten.
Als je iets meer wilt weten stuur mij dan een p.b.

Jubileumrit Honda 60 jaar 1948-2008, overige machines
Datum: Zondag 15 juni 2008
Plaats: Odijk
Locatie: Gemeentehuis
Vertrek: 11:00
Organisatie: Hermie
Opmerkingen: Voor deze rit mag er gereden worden van mooi tot naar je eigen smaak verbouwde machine. Bestemd voor : SS,CD,C,CS,CT,CF,ST,CB en ander machines die in de 50 cc catagorie vallen .(70 cc mag, dat moet je zelf weten) Je rijdt op eigen risico , verantwoording en voor eigen rekening. De Rit wordt ca 120-150km lang met voldoende stops onderweg. Mogelijk wordt de route bepaald door het bolletje/driehoekje/vierkantjesysteem, zodat je op eigen gelegenheid kunt rijden of via een op papier uitgezette route,dat moet ik nog even bekijken.

Jubileumrit Honda 60 jaar 1948-2008, motoren tot 1980
Datum: Zondag 22 juni 2008
Plaats: Odijk
Locatie: Gemeentehuis
Vertrek: 11:00
Organisatie: Hermie
Opmerkingen: Het aantal CC 's maakt niets uit, bouwjaar beslist voor 1980.
Er zal waarschijnlijk in een groep worden gereden.
De afstand tussen de 120 en 150 of 200 km.(ik moet rekening houden met kleine cilinderinhouden)


Update Evenementen Agenda

Door Admin op 19-2-'08

De volgende evenementen zijn toegevoegd aan de agenda:

Februari / Maart

Vehikel Oldtimer MOTOR Markt
Datum: Vrijdag 29 februari, zaterdag 1 maart en zondag 2 maart
Plaats: Utrecht
Locatie: Veemarkt Utrecht Sartreweg 1-3 2753 PW
Openingstijden: vrijdag 14.00-20.00, zaterdag/zondag 10.00-17.00 uur
Opmerkingen: In het voorjaar hebben we niet genoeg ruimte om ook de auto's en aanverwanten te kunnen bergen. Daarom dus een ouderwetse Vehikel voor tweewielers: motoren, bromfietsen, fietsen, scooters en alles daaromheen. Vooral natuurlijk HÉÉÉÉÉL VEEL ONDERDELEN.
Meer info: vehikel.nl


April

De omdat de andere ritjes nog wat ver zijn rit
Datum: Zondag 2 maart
Plaats: Zwolle
Locatie: De Agnietenplas
Verzamelen: 12:00
Vertrek: 13:00
Organisatie: Joey


HondaDag 2008

Door Admin op 21-2-'08

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de HondaDag 2008 weer begonnen. We zijn bezig met het zoeken van een geschikte locatie en een datum. Deze zijn dus op dit moment nog niet bekend. De locatie zullen we bekend maken zodra deze vast staat. Hetzelfde geldt voor de datum. We kunnen echter wel al verklappen dat HDD'08 waarschijnlijk op 28-29 juni zal plaats vinden en anders op 21-22 juni of 5-6 juli. Dit staat nog niet vast en het kan mogelijk dus ook nog een andere datum worden!!!

Hou HondaVereniging.nl in de gaten voor meer HondaDag nieuws.


Gezocht: Bestuurslid Algemene Zaken

Door Admin op 21-2-'08

Het huidige bestuur, wat uit vijf personen bestaat, werkt al een geruime tijd samen. Met de komst van Patrick in maart 2006 is er weer een nieuwe en frisse impuls in het bestuur gekomen en daar zijn wij zeker erg blij mee. Het bestuur staat dan ook in zijn geheel achter doorstroming binnen de HVN en daarom zijn wij op zoek naar personen die misschien wel een jaartje (of langer) een bestuursfunctie willen vervullen.

Wij zoeken op dit moment iemand voor de nieuwe functie “Algemene Zaken”. Deze functie zal de huidige PR functie vervangen, waarna Rutger een stapje terug doet en zich weer als Ambassadeur voor de vereniging in kan zetten. Dit betekent dat je meehelpt op de Hondadagen en andere HVN-evenementen en af en toe een sponsor of adverteerder moet bellen.

Indien je interesse hebt in deze, of misschien een andere functie binnen het bestuur, dan horen wij dit graag van jou! Voor vragen en/of aanmelding voor een functie kan je contact opnemen met Sjoerd de Jong. Vind je meteen een bestuursfunctie te hoog gegrepen, maar wil je je wel op een andere manier voor de HVN inzetten? Stuur dan ook een bericht naar Sjoerd de Jong.

Groeten,
Sjoerd de Jong


Nieuwste eerst | Oudste eerst
Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Volgende

Willekeurige foto

Evenementen agenda

Fortenroute 30 mei

Nieuwe forum topics