Aantal nieuwsberichten: 153 op 16 pagina('s)

Nieuwste eerst | Oudste eerst
Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Volgende

HVN - Clubweekend Texel 2017

Geplaatst door Rene op 11-8-2017
Link | Reacties (0) | Plaats Reactie

De jaarlijks rit naar Texel voor leden van de Honda Vereniging Nederland!

Vorig jaar een groot succes, ondanks wat regen, en daarom nu een dag langer, het HVN-Clubweekend Texel!

Op vrijdagochtend 1 september is het vertrek bij Eindhoven, met opstapmomenten in Den Bosch, Utrecht en Amsterdam, waarna we met de boot van Den Helder naar Texel gaan. Op Texel worden de tenten opgezet, kan je lekker rondrijden, samen of alleen, terrasjes pakken, naar het strand gaan, enz. Zaterdag sluiten we af met de gezellige HVN BBQ van de beste slager van het eiland. Zondag 3 september gaan we na een stevig ontbijt en een bezoek aan een oldtimermeeting in de haven van Oudeschild weer op tijd met de middagboot terug.

De kosten zijn slechts 69 euro voor de bromfietsen, en 75 euro voor de motorfietsen, inclusief de overtochten, een gaaf T-shirt, BBQ, camping, 2x ontbijt, en wie weet nog meer! Wil je niet kamperen? Boek op eigen kosten een hotel of Airbnb en betaal 17,50 euro minder.

Als je alleen in het weekend komt, hoef je maar 44 euro te betalen; je betaalt je kaartje dan zelf bij de kassa van de veerboot, en je betaalt minder campingkosten.

Inschrijven doe je voor 21 augustus door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar voorzitter@hondavereniging.nl

HVN Brommerpull afgelast

Geplaatst door Jirka op 5-7-2017

DE HVN BROMMERPULL GAAT NIET DOOR

Er is nog even aangetrokken, maar helaas. De HVN brommerpull van a.s. zaterdag gaat niet door, de rede is het lage animo voor dit evenement gezien het deelnemersaantal van 9 personen.

Voor de liefhebber is er wel een mooi weer ritje,
verzamelen om 12.30 op het nieuwe erf te lunteren.

2 juli: Dompleinrit

Geplaatst door Curacao op 1-7-2017
Link | Reacties (0) | Plaats Reactie

De maandelijkse rit door Utrecht en omstreken voor leden van de Honda Vereniging Nederland en andere viertaktliefhebbers!

Zoals elke maand, vanaf 12:00, maar voor 13:00 verzamelen op het Domplein in Utrecht, naast de Domtoren. Koffie voor de liefhebbers bij Lebowski. Zodra er het gevoel is dat we compleet zijn, doen we om 13:00 een ritje door de ruime regio Utrecht.

8 juli: Brommerpull!

Geplaatst door Gertjan op 14-6-2017

HVN Brommerpull

Hondadag Info Flyer

Geplaatst door Rene op 9-6-2017
Link | Reacties (0) | Plaats Reactie

Heb jij er ook zo een zin in? Het is nog 2 nachten slapen, en de Honda's mogen naar Utrecht gestuurd worden. Download hier de info flyer! Lees deze voor je naar Utrecht komt goed door. Hij staat vol met nuttige tips. Denk er bijvoorbeeld aan dat je je pas meeneemt en je consumptiebonnen. Geen pas betekent aansluiten in de rij, geen consumptiebonnen (zaten aan je pas vast) geen gratis drankje in Bussum en geen free food op het terrein. We kunnen dat niet controleren, dus moeten we streng zijn. Wil je je Honda laten meedoen in de verkiezingen? Wees dan op tijd, dat sluit om 11:30, maar hoe eerder je komt, hoe meer stemmen je kan krijgen! Wil je een van de laatste kaarten voor de barbeque? Wees er dan ook op tijd bij! Kom met volle tank het terrein op!

De preparty is vervallen, maar vanaf 21:00 (eerder mag) verzamelen strokers zich bij Loft 88, Biltsestraatweg 88, 3573 PS Utrecht. Drank op eigen rekening, bitterballetje van ons! Slapen kan op de budget camping om de hoek, zie de nieuwsbrief van deze week!

We wensen je een goede en veilige reis naar Utrecht, en heel veel plezier!

HVN PREPARTY!

Geplaatst door Rapperoger op 8-6-2017
Link | Reacties (0) | Plaats Reactie

Beste allemaal, met slecht 3 aanmeldingen en 11 man/vrouw met interesse, kunnen we helaas de preparty niet door laten gaan. In plaats daarvan, gaat het bestuur borrelen bij Loft 88, Biltsestraatweg 88, 3573 PS Utrecht. We gaan daar vanaf een uur of 21:00 - maar misschien eerder - aan de borrel. Kom je ook? Drank is voor eigen rekening, een bitterballetje krijg je van de HVN.

Je kan een overnachting boeken bij Budget Camping Utrecht, 06 47230187. De camping ligt op een steenworp afstand van het terrein van USV Hercules. Op zondagochtend kun je bij USV Hercules ook ontbijten van 8 tot 10:00, dan ben je helemaal klaar voor de Hondadag. Geef je voor 10 juni op in verband met inkopen bij penningmeester@hondavereniging.nl.

Hondadag op TV!

Geplaatst door Rapperoger op 8-6-2017

Beste allemaal,

Heel leuk nieuws de "Honda-dag" komt i.v.m. het 30 jarig jubileum op NH tv aanstaande zondagmiddag. Er zal tijdens de rit en de tussenstop bij Café het Readthuys te Bussum gefilmd en geïnterviewd worden door de mensen van NH Media. Dit zal later op de dag omstreeks 17.00 uur in het nieuws van NH tv vertoond gaan worden. Voor iedereen met een opneem functie op zijn tv, stel dit tijdstip vast in 😉......

Dit alles hebben wij te danken aan het lobbywerk van Jan-Willem van Heeckeren, Waarvoor onze eeuwige dank namens de HVN.😃

Groet en tot zondag allen! Ivan

Hondadag 2017: Informatie

Geplaatst door op 1-6-2017

Hondadag 2017

Geplaatst door op 2-5-2017

Flyer HDD

HVN Nachtrit: de vijf plassenrit

Geplaatst door op 25-4-2017
Link | Reacties (0) | Plaats Reactie

Voor alle Honda viertakt bromfietsrijders! Zet hem in je agenda! Na jaren weer een nachtrit! De vijfplassen rit (Nacht Editie). De echte diehards kunnen gelijk door naar de Dompleinrit op 7 mei om 13:00.

Verzamelen om 22:00 op het Domplein naast de Domtoren, we gaan rijden om 23:00.

Extra informatie: kamperen kan bij:

Dit kost je ongeveer 7 euro per nacht (zelf regelen en reserveren). We gaan ongeveer 2 uur rijden en maken nog een tussenstop voor een drankje. Zorg voor voldoende benzine en werkende verlichting!

Het HVN bestuur bedankt Mark Schenk en Peter Ebbeling voor het organiseren van deze super rit!!!

Nieuwste eerst | Oudste eerst